Community Centre Ru Paré – Amsterdam

Een voormalige school getransformeerd tot huiskamer van de wijk.

Community Centra Ru Paré te Amsterdam

In het hart van de Amsterdamse wijk Slotervaart verrijst het Community Centre Ru Paré. Het Community Center heeft een opvallende gevel met antracietkleurige aluminium en bruine stenen.  Het gevelontwerp bestaat uit een compositie van horizontale metselwerkbanden opgebouwd uit geprefabriceerde metselwerkrozetten en verticale grijze accenten.

Voor dit project produceerde Hibex de gevelelementen met ingestorte steenstrips in rozetvorm, kaderelementen, kolommen, balken, stabiliteitswanden, binnenspouwbladen en bankjes

Architect:   BETA
Aannemer: Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V.
Ontwikkelaar:  Stichting Samenwonen – Samenleven
Opgeleverd: 2012
Geleverde producten: gevelelementen met ingestorte steenstrips in rozetvorm, kaderelementen, kolommen, balken, stabiliteitswanden, binnenspouwbladen en bankjes

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp