+31(0)50 - 551 5555

Over Ons

Wij zijn producent van betonnen bouwelementen voor tal van toepassingen. Dankzij onze grote kennis en ervaring, in combinatie met innovatief werken en denken en een grote mate van efficiency zijn wij een toonaangevende partner voor architecten en aannemers in binnen- en buitenland.

Betrokkenheid van begin tot eind
Wij zijn méér dan een producent en leverancier van bouwelementen. Bij voorkeur denken wij in een vroeg stadium mee bij het ontwikkelen van uw plannen. Van eenvoudige ontwerpen tot complexe projecten. Wat gevelelementen betreft, is dit de beste garantie voor hoogwaardige kwaliteit en lage kosten. U kunt van meet af aan de meest praktische of voordelige oplossing toepassen, zonder het risico te lopen uw plannen later te moeten aanpassen.

Dit neemt niet weg dat u ons uiteraard ook in een later stadium kunt inschakelen. Een flexibele opstelling is immers ons handelsmerk. Wat dat betreft kunnen wij verrassend uit de hoek komen. Wanneer de situatie daartoe aanleiding geeft, beantwoorden wij uw aanvraag niet alleen in een offerte, maar ook in een alternatief voorstel. Een voorbeeld van de wijze waarop wij ons betrokken voelen bij uw project.

Bouwelementen als cultuurdrager
In de architectuur zien we een afspiegeling van de tijd waarin we leven. Op de schouders van een bouwmeester rust dan ook een grote verantwoordelijkheid. Samen met de architect stelt hij uitgesproken eisen aan bouwmaterialen. In prijs en kwaliteit. In uitvoering en uiterlijk.

Als industrie voor prefab betonnen bouwelementen spelen wij hierop in door ons flexibel op te stellen en actief mee te denken met opdrachtgevers. Innovatief handelen krijgt daarbij voorrang boven routinematig werken. En dat werpt z'n vruchten af.

Voor vele aansprekende projecten in binnen- en buitenland leverden wij in de afgelopen jaren constructieve en esthetische betonelementen in de meest diverse uitvoeringen, vormen en kleuren.


Hibex

Bezoekadres
Aduarderdiepsterweg 6
9745 EL Groningen
Nederland

Telefoon: +31(0)50 - 551 5555
Telefax: +31(0)50 - 551 5256
E-mail: info@hibex.nl

Openingstijden

Maandag 07:30–17:30
Dinsdag 07:30–17:30
Woensdag 07:30–17:30
Donderdag 07:30–17:30
Vrijdag 07:30–17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten